Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’un Gündemindeki 2 İsim: Darlan ve Eren

Hatayspor bir yandan 29

Hatayspor bir yandan 29 Haziran’da İstanbul’a kampa girerek yeni sezon hazırlıklarına başlamayı planlarken kadrosuna yeni genç isimleri katmak istiyor.

Bordo-beyazlı ekibin gündeminde 2 genç isim var. Biri yerli Altaylı EREN, diğeri Brezilyalı DARLAN..

Hatayspor; Altay’da geçen sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç kanat oyuncusu Eren Erdoğan’a talip oldu.Mersin’de oynamaya hazırlanan Hatayspor, siyah-beyazlı takımda görev yapan 22 yaşındaki futbolcuyu resmen istedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in de onayıyla harekete geçen Hatayspor yönetimi Eren için Altay’a teklifini iletti. Siyah-beyazlıların sunulan teklifi düşük bularak geri çevirdiği bildirildi.Daha önce ismi Beşiktaş’la anılan Eren’in ciddi bir bonservis ücreti teklif edilmemesi halinde satılmayacağı kaydedildi. Önceki sezon Süpre Lig’de 14 maçta Altay forması giyen Eren Erdoğan, geçen sezon 1’inci Lig’de 29 karşılaşmada 2 gol, 5 asistle oynadı.

BREZİLYALI DARLAN

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Brezilya’da Gremio forması giyen Darlan’ın transferini bitirmek için oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi.Brezilya’dan gelen haberlere göre, Gremio’nun orta saha oyuncusu Darlan, Türkiye’de Hatayspor’u ile perde arkasında görüşmelerde bulunuyor. Türk takımının teknik direktörü Darlan’ı bizzat arayarak kendisiyle Hatayspor’da çalışmayı teklif etti. Kendisiyle ilgili düşüncelerini ve planlarını paylaştı. Her Brezilyalı oyuncu gibi Avrupa’da oynama hayali olan Darlan ise çok yakın olan bu Hatayspor formasını giyebilme şansını değerlendirmek istiyor.