Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Cemil Yıldız

HATAYSPOR’UN İŞİ ARTIK DAHA ZOR

Ligde son 7 maçta 2 beraberlik 5 yenilgi alan Hatayspor, ilk yarıyı düşme hattının içinde tamamladı

Hatayspor,iyi başlangıç yaptığı ligde ilk 8 hafta yenilmezken, aldığı Konyaspor, Galatasaray ve Gaziantepspor galibiyetleri ile iyi götürmeye çalıştığı ligin son 8-9 haftasında ise en az puan toplayan ve en başarısız ekip görünümünde kaldı
Son 12 haftanın en başarısız en az puan toplayan ekibi Hatayspor oldu
Ligde galibiyeti olmayan Samsunspor’a yenilerek galibiyetle tanışmasını sağlayan, dışarıda 2 yıldır galip gelemeyen Kayserispor’a bu zevki tattıran ve seri galibiyetleri almasına vesile olan Hatayspor oldu. Ligin en alt sırasındaki İstanbulspor’a ilk galibiyet hediyesi de Hatayspor’dan..Ligde kalma mücadelesi veren ekipler arasında Pendik maçı hariç tamamında rakipler avantaj elde etti, dolaysıyla lig bitiminde puan eşitliğinde dahi ikili averaj kriter olacağından bu noktada bordo-beyazlı ekibin işi şansa bırakmaması gerekirdi..
Önceki günkü Gaziantep,3 gün önceki Ç.Rizespor,2 hafta önceki Beşiktaş ve öncesi maçlar gösterdi ki Hatayspor’da kadro yetersizliği var.. Mevcut kadro kapasitesi süper lig düzeyinin çok altında..
Bu durumda yapılacak olan ara transferde kaliteli isimlerle kadroyu güçlendirmek olmalıydı.. Ancak bordo-beyazlılar bu mecrada da geç kaldı.. Transfer dün başladı, bir günde yüzlerce futbolcu imza attı, Hatayspor’da ise kıpırdama yok..
Yarınki Pendikspor maçına 4-5 yeni takviye klas isimle sahaya çıkabiliyor musun?
Hayır ,o halde kaderini elinle kendin çiziyorsun..
Oysa,Bordo-beyazlı ekibin çok iyi sağbek-solbek,stoper,2 yaratıcı orta saha oyuncusu ve 1 santrfora ihtiyacı var.
Hatayspor’un esasen alacağı isimleri günler, haftalar öncesinden belirlemesi ,anlaşma yapmış olması ve 10-15 günden beri de idmanlarına katmış olması gerekirdi, bu yapılmadı geç kalındı..
Bugünkü fotoğraf bana şunu gösteriyor :
” Hatayspor bugünkü kadro yapısı ve oyun anlayışı ile ikinci yarıda bugünkü 20 puana bile ulaşamayacak. Dolaysıyla sonucu söylemeye gerek yok..
Bundan sonra alınacak futbolcunun verimi, yararı tartışılır.. Kaldı ki; ikinci yarıda her geçen hafta maçlarda sonucu sahadaki futbolcu performansı değil, başka etmenler belirleyeceği için bordo-beyazlı ekip için ligde kalma şansı artık olağanüstü sonuçlara, gelişmelere kaldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SON HABERLER