Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’un yeni Sportif Direktörü

Taner Savut Hatayspor’da bir

Taner Savut

Hatayspor’da bir süredir boş olan Sportif Direktörlüğe Taner Savut getirildi. Yeni gelişme ile ilgili Kulüp’ten yapılan açıklama şöyle:

“Kulübümüzün Sportif Direktörlük görevine Taner Savut getirilmiştir. Erzurum’da kamp yaptığımız otelde düzenlenen imza törenine; Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Özat, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz, Genel Sekreterimiz Rahmi Vardı ve Altyapı Yönetim Koordinatörümüz Mithat Baklacı katıldı. Taner Savut’a, yeni görevinde başarı dileriz.”

Taner Savut Kimdir?

10 Ağustos 1974 İzmir doğumlu Taner Savut, futbola 12 yaşında, İzmirspor’un altyapısında başladı. Yine İzmirspor’da profesyonel olan Taner Savut, daha sonra sırasıyla; Fenerbahçe, Göztepe, Siirt Jetpa Spor, Sakaryaspor, Alanyaspor ve Tokatspor formaları giydi. Bu takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynayıp, yaklaşık 500 resmi maça çıkan Taner Savut, aktif futbol hayatını sonlandırdıktan sonra Sportif Direktörlük görevi yaptı. Toplamda 7 sezon olmak üzere, 5 sezon Alanyaspor, 2 sezon Manisa Futbol Kulübü’nde Sportif Direktörlük görevi yürüttü. Taner Savut, UEFA – B Antrenörlük Lisansı’na ve Türkiye Futbol Federasyonu Sportif Direktörlük belgesine sahiptir. -Cemil Yıldız-