Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’un yıldızı Rusya yolunda

Boupendza Gitti, Gidiyor… Hatayspor

Boupendza Gitti, Gidiyor…

Hatayspor Kulübü, yıldız futbolcunun, sezon sonunda Rus takımı Krasnoder’e transferi için anlaşmaya vardı. BOUPENDZA, sezon sonuna kadar Hatayspor’da kalacak, Temmuz’da Rus takımına gidecek.

Ara transferde, İtalya’nın Udinese Takımı 5 Milyon 250 Bin Euro, Rusya’nın Krasnoder takımı ise 5 Milyon 150 Bin Euro teklif yapmış, Hatayspor iki teklifi de reddetmişti.
Edindiğimiz bilgilere göre, Rus takımının ısrarcı tutumu karşısında pazarlık masasına oturan Hatayspor Kulübü Yöneticileri ile Rus Kulübü Krasnoder yetkilileri anlaştı. Anlaşma, dün Antakya’da, Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında, Rus yetkililer ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ile Hatayspor Yöneticileri arasında gerçekleşti.
Edinilen bilgiye göre, Hatayspor, Boupendza karşılığında Rus takımından 8 Milyon Euro transfer bedeli, satışından % 20 pay ve takımı Krasnoder’in Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde oynaması halinde de miktarı açıklanmayan bir para da alacak.
KRASNODER KULÜBÜ
Hatayspor’un yıldızı Boupendza’nın 2021-2022 sezonunda forma giyeceği Krasnoder’in 11 yıllık bir geçmişi var. Rusya Premier Ligi’nde 19 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgisi olan Rus Takımı Krasnoder, puan cetvelinde 7.sırada bulunuyor. -Cemil Yıldız-