Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATSU’dan Dünya Su Günü Mesajı

Hatay Su ve Kanalizasyon

Hatay Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü, Dünya Su Günü kapsamında paylaştığı mesajla toplumu su kaynaklarının korunması ve doğru kullanımı konusunda bilinçlendirdi. Genel Müdürlük tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında suyun hayatın temel ihtiyaçlarından biri olduğu vurgulanarak, sadece insanlar için değil, tüm canlılar için kritik bir yaşam kaynağı olduğu belirtildi. Ayrıca, su kaynaklarının korunması ve temizlenmesi için yürütülen projelerin önemine dikkat çekildi.

 

Hatay Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü yetkilileri, su tasarrufunun önemine vurgu yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 

“Hayatımızın en temel ihtiyaçlarından olan su, bütün canlılar için en önemli yaşam kaynağıdır.Bunun için projeler üretiyor temiz su kaynaklarımızda kaybı asgariye indiriyor, atık sularımızı ise arıtmaya önem gösteriyoruz. Alacağımız ufak tedbirlerle yapacağımız her bir damla tasarruf, kendi  geleceğimize sahip çıkmaktır. Unutmayalım ki su, sadece insanlar için değil, bütün canlılar için hayati önem taşır.”

(Adil Yeşildağ)