Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HATSU’dan Galericiler Sitesi’ne yeni altyapı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), şehrin altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İçme suyunun verimli iletimi ve atık su tahliyesi için yürütülen projeler kapsamında, Antakya ilçesine bağlı Derince Mahallesi’nde yapımı devam eden Galericiler Sitesi’nin atık su hattı inşası gerçekleştiriliyor.

HATSU, sistemli bir şekilde atık su tahliyesini sağlamak amacıyla 200’lük beton borularla toplamda 1300 metre uzunluğunda bir atık su hattı döşeyecek. Proje kapsamında ayrıca 126 adet atık su bağlantısı da yapılacak.

 

 

Hatay Oto Galericiler Dernek ve Kooperatif Başkanı Şükrü Kanatlı, altyapı taleplerinin kısa sürede karşılandığını belirterek, “Altyapı ile ilgili taleplerimizi ilettik ve çalışmalara hemen başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve HATSU Genel Müdürlüğü, esnafımız ve memleketimiz için gereken her türlü yardımı sağladı,” dedi.Galericiler Derneği ve bölge esnafı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

 

-Yusuf Cemil Karaçay-