Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatunoğlu Turizm Yolunda

Antakyalı iş insanı Hikmet

Antakyalı iş insanı Hikmet Hatunoğlu, depremde yaşanan zararlara rağmen kentin yeniden ayağa kalkması için çaba göstermeye devam ediyor. Hatunoğlu, sahibi olduğu butik oteli hizmete sokmayı başararak, turizm sektörüne katkı sağladı.

Antakya Kurtuluş Caddesi bölgesinde bulunan Hikmet Hatunoğlu’na ait Avula Butik Hotel, hafta sonunda sürpriz ziyaretçilerini ağırladı. Bir dönem CHP’nin Antakya belediye başkan adayı ve milletvekili adayı olan Hikmet Hatunoğlu, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve CHP’li bir heyet tarafından ziyaret edildi.

Milletvekili Güzelmansur, turizm faaliyetine can katacak olan bu tesisi ayakta tuttuğu için Hikmet Hatunoğlu’na teşekkür etti. Ziyaret hakkında sosyal medyada kısa bir paylaşım yapan Güzelmansur, “Hatay Milletvekili Adayımız, Avula Butik Hotel İşletme sahibi iş insanı Sn. Hikmet Hatunoğlu’na misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Avula Butik Hotel’in açılması, depremden etkilenen bölgenin toparlanması ve turizmin canlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. – Mehmet Durmaz-