Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hayat bana en önemli şeyin hayatta olmak olduğunu öğretti.”

Hatayspor teknik direktörü Volkan

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel Hatay’da yaşadığı deprem sürecini ve sonrasına dair açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel derem sonrasında hayatın ona öğrettiği en önemli şeyin hayatta olmak olduğunu belirtti. Haber Global’den Didem Yeniay’a konuşan Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel ; “Mutlu uyuduğum bir akşamda, ne yapacağımı bilemediğim bir sabaha uyandım. Hayat bana en önemli şeyin hayatta olmak olduğunu öğretti.
Hepimizin hayata dair çabası, sahip olmak istediği şeyler var. Bunlar herkese göre değişir. Ama bunların hiçbirinin önemli olmadığını, 6 Şubat’ta sabaha karşı yaşanan depremin ardından tanıdığım insanların artık hayatta olmamasıyla öğrendim. Önemli olanın ailemle birlikte kimseyi kırmadan üzmeden yaşamak olduğunu öğrendim. Depremden önce hayata dair hayallerim, ideallerim, planlarım vardı. Depremden sonra bunlar artık yok. Hayata bakış açım değişti. Artık ‘İnsanları kırmadan ne yapabilirim?’ diye düşünüyorum.” dedi.

2024 yılı içinde dilek ve temennilerini söyleyen deneyimli hoca “Allah bize mutluluk, sağlık, huzur versin. Zaten hepimizin çok şükür eli ayağı tutuyor. Bunlar olduktan sonra bizim aile olarak her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Ankaragücü ve Rizespor maçında yaşanan hakeme saldırı olayına da değinen Hatayspor’un hocası yaşanan olay sebebi ile çok üzgün olduğunu ve hayatın hiçbir yerinde şiddet olmaması gerektiğini belirtti. Volkan Demirel; “Çok üzüldüm. Futbolda ne yazık ki kabullenemediğimiz, itiraz ettiğimiz veya kötü sözlerin söylendiği ortamlar olabiliyor. Kendi açımdan örnek vereyim; ben de bazen hakemlere itiraz ediyorum, bazen verdikleri kararları tasvip etmiyorum ama en fazla yanlarına gidip itiraz ediyorum. Kırmızı kartla uyarıldığımda ise arkamı dönüp gidiyorum. İnşallah bir daha böyle şeyleri futbolumuzda görmeyiz. Sadece futbolda değil, hayatımızın hiçbir yerinde şiddet olmamalı” diye konuştu. (Meriç Demiray)