22 Mart Dünya Su Günü kapsamında HATSU ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen “Hayat ve Su” temalı resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu. Expo yerleşkesinde gerçekleşen ödül törenine protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.
Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu 1-I öğrencisi Kumsal Kılıç, yarışmada elde ettiği başarıyla dikkat çekti. Okul Müdürü Talip Hilooğlu, 2. olan öğrencisini ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederek, “Kumsal Kılıç’ın başarısı bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizin sanata olan ilgisi bizleri sevindiriyor. Gelecekte daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum.” dedi.
Ödül töreninde Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu’ndan 4-A sınıf öğrencisi Sara Özdemir, Zekiye Cavidan Özmen İlkokulu’ndan da 3-A öğrencisi Candan Zeytinoğlu da dereceye girerek ödüllerini aldı. Törenin sonunda öğrencilerin eserlerinin yer aldığı “Hayat ve Su” temalı sergi gezildi.