Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB, çocuklar için film ve etkinlik düzenliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), konteyner kentlerde yaşamlarını sürdüren çocukların mental ve fiziki gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli programlar düzenlemeye devam ediyor. HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ekipleri, il genelinde konteyner kentlerde yaşayan çocuklara yönelik özel etkinlikler organize ediyor.
17 Ağustos’ta başlayıp 13 Eylül’e kadar sürecek olan ve herkese açık, ücretsiz etkinlikler kapsamında Antakya, Defne, Samandağ, Hassa, Kırıkhan, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerindeki konteyner kentlerde film gösterimleri düzenleniyor.
Dörtyol ve Payas’ta gerçekleştirilen programlarda çocuklar, palyaço ve yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra patlamış mısır, gazoz ve pamuk şeker ikramlarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Çocuklara özel animasyon film gösterimlerine yetişkinler de yoğun ilgi gösterdi.
HBB yetkilileri, düzenlenen etkinliklerle çocukların keyifli bir gün geçirmelerini amaçladıklarını belirterek, çocukların hem eğlenceli animasyon filmleri izleme fırsatı bulacağını hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirebileceklerini ifade etti. – Meriç Demiray-