Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB, Kız Çocuklarına Özel Etkinlikler Düzenledi

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde toplumun her kesimine yönelik projeler geliştirmeye ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, 11 Ekim “Dünya Kız Çocukları Günü” etkinlikleri çerçevesinde HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Sevgievlerinde kalan 300 çocuk ile konteyner kentlerdeki korucu ailelerinde yaşayan çocuklara ve kimsesiz 40 kız çocuğuna yönelik çeşitli eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdi.

Etkinlikler, Habibi Neccar Sosyal Tesisleri’nde özel bir yemek organizasyonu ve pasta kesimi ile başladı. Çocuklar, palyaço gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri ile keyifli vakit geçirirken, ulaşım desteği de sağlandı. Ayrıca, çocukların ihtiyaçlarına göre hediyeler dağıtıldı.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk, çocuklara ve gençlere yönelik projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirterek, “Çocuklarımız motive olsun, yüzleri gülsün diye her zaman onların yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu tür etkinliklerin, toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurgulayan Öntürk, HBB’nin çocukların mutluluğu için çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.