Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), il genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve trafik akışını daha güvenli hale getirmek amacıyla yol yapım ve yenileme projelerine hız kesmeden devam ediyor.
Atatürk Caddesi’nde beton asfalt çalışması
HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, trafik güvenliğini artırmak ve ulaşımda yaşanan aksaklıkları gidermek için Antakya ilçesi Maşuklu Mahallesi Atatürk Caddesi’nde beton asfalt çalışmasına başladı. Toplam 2 kilometrelik yolun asfaltlanmasının ardından yol çizgileri çekilerek bölge halkının kullanımına sunulacak.
Muhtar Sakar’dan teşekkür
Maşuklu Mahallesi Muhtarı İsmet Sakar, mahallede yürütülen yol yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine ve Başkan Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.