Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB o yüzüğü arıyor

Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında

Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında ailesini kaybeden Zehra Alın, annesinden kalan tek hatıra olan yüzüğü, tatil için geldiği Hatay’ın Arsuz ilçesinde kaybetti. Genç kızın sosyal medyada yaptığı yürek burkan paylaşım sonrası, yüzüğü bulmak için bölgeye ekipler gönderildi.

Zehra Alın, 6 Şubat 2023’te yaşanan büyük depreme ailesiyle birlikte Kırıkhan ilçesinde yakalandı. Depremde annesi Cemile Alın, babası Tuncay Alın ve babaannesi hayatını kaybetti. Depremden sağ kurtulan tek aile üyesi olan Zehra Alın, annesinin hatırası olarak sakladığı yüzüğü, tatil için geldiği Arsuz’da kaybetti.

Zehra Alın, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, yüzüğün kaybolduğunu ve büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti. Sosyal medya üzerinden milyonlarca kişiye ulaşan paylaşım, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü harekete geçirdi. İki başkan, genç kızla görüşerek yüzüğü bulmak için sahilde ve denizde arama çalışmalarına başladı.

Arama ekipleri, yüzüğü bulmak için sahilde dedektörle arama yaparken, denizde de dalgıçlar tarafından arama gerçekleştiriliyor. Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, “Anısı çok kıymetli olan bu yüzüğü sahibine kavuşturmak adına Arsuz Belediyesi olarak bütün ekip sahilde dedektörle yüzüğü aramaktayız. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı’nın duyarlı yaklaşımı için teşekkür ederim. Ekiplerimiz, yüzüğü bulmak için yoğun bir çaba sarf ediyor,” dedi.

Zehra Alın, sosyal medya paylaşımında, destek veren herkese teşekkür etti ve yüzüğün bulunmaması durumunda bile içindeki umudu kaybetmeyeceğini ifade etti. “Yüzük bulunmasa bile halen içimde bir umut var. Sosyal medyada yapılan destekler ve dualar beni çok etkiledi. Hepinize teşekkür ederim,” şeklinde konuştu.

Arama çalışmalarının sonucuna dair bir gelişme yaşandığında kamuoyuna bilgi verileceği bildirildi. -Volkan İcil-