Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HBB’den Antakya – Şam Yolu’na Yeni Asfalt

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB),

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Antakya – Şam Yolu olarak bilinen ve 10 mahalleyi birbirine bağlayan güzergâhtaki beton asfalt çalışmasını tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu.
HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Antakya’ya bağlı Açıkdere, Gökçegöz, Bitiren, Akcurun, Üzümdalı, Bozhöyük, Tanışma, Avsuyu ve Bohşin mahalleleri ile Altınözü’ne bağlı Atayurdu Mahallesi’ni birbirine bağlayan bağlantı yolunda beton asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirdi.
Bohşin Mahallesi’nden başlayarak Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi (MOBSAN) güzergâhına kadar uzanan 13 kilometrelik yolun asfaltlanmasıyla, bölgede yaşayan vatandaşlar daha konforlu ve güvenli ulaşım imkânına kavuştu.
Yetkililer, ulaşım ağlarını modernize etmek ve yolları daha güvenli hale getirerek vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Yolun birbirine bağladığı 10 mahalle muhtarı adına konuşan Açıkdere Mahalle Muhtarı Abdurrahman Sabuncu, bu bölgenin daha önce böyle bir hizmet almadığını belirterek, başta HBB Başkanı Mehmet Öntürk olmak üzere, Şam Yolu’nun yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.