Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hedefim, Hatayspor “A” Takımı…

Antakyalı Genç Yetenek Balıkesir

Antakyalı Genç Yetenek Balıkesir Kepsütspor Forması Giyiyor

Hatayspor altyapısında yetiştikten sonra aldığı transfer teklifi üzerine Balıkesir’e giderek Kepsüt Belediyespor formasıyla futbola amatör olarak devam eden Antakyalı genç Ahmet Depçe, takımında başarılı maçlar çıkarmayı sürdürürken, önündeki 3-4 yıl için hedef de koydu. “Hataypor’a dönerek A Takımı formasını giymek…”
Halen Kepsüt Belediyespor formasıyla Balıkesir 1.Amatör Küme’de mücadele eden takımını şampiyonluğa taşımak için mücadele eden Ahmet Depçe, Balıkesir liglerinde şimdiye kadar 9 maçta form giydiğini ve 6 gole imza attığını söylerken, “Balıkesir’de hem yükseköğrenimimi sürdürüyor hem de futboluma devam ediyorum. Çok değil, 3-4 yıl içinde yeniden Bordo-Beyazlı formayı, bu kez A Takım altında giyerek memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi.
Hatayspor 15-19 yaş arası Akademi Ligi’nde şampiyonluklar yaşadığın anlatan Ahmet Depçe, halen formasını giydiği takımda Antrenörü Halil Hoca’nın özel ilgisi ile kendini yetiştirdiğini ve kısa sürede mesafe kat ettiğini söyledi, kendisini yetiştiren Hatayspor bünyesindeki altyapı antrenörlerine emekleri için teşekkür etti, Hatayspor’a da Türkiye 2. Ligi’nde şampiyonluk yolunda başarı diledi. -Cemil Yıldız-