Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her Yer Çocuk Kuruluşu Hatay’da Çocukların Yüzünü Güldürüyor

Çocukların potansiyelinin açığa çıkmasının

Çocukların potansiyelinin açığa çıkmasının önünü açmak ve haklarının hayata geçtiği alanları bugünden oluşturmak için çalışmalar yapan Her Yer Çocuk Adlı Sivil Toplum Kuruluşu Hatay’da depremzede çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Sürekli farklı mahallelerde çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp deprem psikolojisini unutmalarına yardımcı olan Her Yer Çocuk Kuruluşu son olarak Hatay’ın Samandağ ilçesi Kuşalanı Mahallesi’ndeydi.

Sosyal medyada her hafta buluşmaya devam ediyoruz diyerek paylaşım yapan “Her Yer Çocuk” Kuruluşu, “Kuşalanı’nda çocuklarla her hafta buluşmaya devam ediyoruz. Kim demiş yere uzanılmaz, fısır fısır sohbet edilmez diye? Yaşasın oyun, yaşasın çocuklar” sözleriyle Depremzede çocuklarla yaptıkları etkinliği duyurdu.

Her Yer Çocuk” Yaz Etkinlikleri Başladı

Çocukların bedensel, eğitsel, sanatsal ve psiko-sosyal yönden sağlıklı bir birey olarak yetişmesini, iyi alışkanlıklar kazanmasını, sevgiyle büyüyerek hayata hazırlanmalarını sağlamak amacıyla 2017 yılında kurulan Her Yer Çocuk adlı sivil toplum kuruluşu Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında; Adana, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli’de, çocuklar için yaz etkinlikleri düzenliyor.

Çocuklar için “resim, müzik, ritim, satranç, drama, ekoloji, kil, boyama, eğlenceli bilim, felsefe, medya, origami, masal, oyunlar, filmler, geziler, tiyatro gösterileri” ile dolu olacak yaz etkinlikleri, “bunun adı dayanışma” sloganıyla duyuruldu.