Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HESOB Başkanı, Lütfü Savaşı ziyaret etti

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek esnafların yaşadığı sorunları gündeme getirdi. Ziyarette, depremzedelerin sorunlarının çözümü için güçbirliği yapma çağrısı yapıldı.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları

Yılmaz, Başkan Savaş’a esnafların ilettiği istekleri aktararak, Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki hizmetlerde çözüm bekleyen konuları masaya yatırdı. Ziyarette, özellikle depremzedelerin yaşadığı zorluklara dikkat çeken Başkan Yılmaz, sorunların çözümü için birlikte çalışma çağrısında bulundu.
Yılmaz, Başkan Savaş’a yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, “Esnafımızın sorunlarının çözümüne yönelik olumlu yaklaşım ve desteklerinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. sayın Lütfü Savaş’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise, esnafların sorunlarına çözüm bulma gayreti içinde olduklarını belirterek, “Şehrimizin tekrardan kalkınması ve canlanması için önce esnafımızın ayağa kalkması gerekiyor. Biz bunun için tüm imkanlarımızla esnafımızın yanında olacağız” açıklamasında bulundu. -Adil Yeşildağ-