Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HESOB Başkanı Yılmaz, Servis Taşımacılığı Yapan Esnafla Buluştu

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, okul ve personel servisi taşımacılığı yapan esnafla bir araya geldi. Servis taşımacılığı alanında faaliyet gösteren çok sayıda esnafın katıldığı toplantı, samimi bir atmosferde karşılıklı görüş alışverişiyle gerçekleşti.

Gündemde: Maliyet, Ruhsat, Kapasite Sorunları

Toplantıda esnaflar, artan maliyetler, yetersiz hat düzenlemeleri, mevzuatla ilgili belirsizlikler, taşıma kapasiteleri ve ruhsatlandırma süreçlerinde yaşanan aksaklıklar gibi birçok sorunu doğrudan Başkan Yılmaz’a iletti. Günlük yaşadıkları zorlukları aktaran servisçiler, çözüm önerilerini de paylaşma imkânı buldu.

Başkan Yılmaz: “Çözüm İçin Notlarımızı Aldık”

Toplantının ardından bir açıklama yapan HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, şunları söyledi:

“Okul ve personel servisi taşımacılığı yapan esnaflarımızın yaşadığı sıkıntı ve sorunları ele almak üzere verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Karşılıklı görüş alışverişiyle çözüm yollarını değerlendirdik, esnafımızın taleplerini not aldık.
Bu tür buluşmalar, sorunların yerinde tespiti ve çözüm süreçlerinin hızlandırılması açısından oldukça önemli.”

Başkan Yılmaz, esnafın karşı karşıya olduğu sorunların çözümü için ilgili kurumlarla görüşmelerin sürdürüleceğini belirtti. HESOB olarak taşımacılık yapan esnafın her zaman yanında olduklarını vurgulayan Yılmaz, sektörün daha sağlıklı işlemesi adına gerekli adımların atılacağını ifade etti.