Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HGC Seçimini Mevcut Başkan Nihat Mazmanoğlu Kazandı

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin (HGC) 6. Olağan Genel Kurulu, Hatay Esnaf

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin (HGC) 6. Olağan Genel Kurulu, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Konferans Salonu’nda yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Genel kurulda mevcut başkan Nihat Mazmanoğlu ile Abdullah Temizyürek başkanlık için yarıştı. Yapılan seçim sonunda 69 oy alan Mazmanoğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Temizyürek ise 52 oyda kaldı.

Divan Heyetinde Önemli İsimler

Genel kurulun divanında HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş ve gazeteci Mehmet Teski yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu okunarak delegelere sunuldu. Oy çokluğuyla kabul edilen rapor sonrası üyeler, yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gitti.

Seçimde delegelerin büyük çoğunluğunun desteğini alan Mazmanoğlu, yeniden başkanlığa seçildi. Mazmanoğlu, teşekkür konuşmasında mesleğin saygınlığını korumak ve meslektaşları için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan adayı Temizyürek ise seçim sonrası yaptığı açıklamada yeni yönetime başarılar dileyerek, sonuçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

HGC’nin Yeni Yönetimi

Yönetim Kurulu

Nihat Mazmanoğlu

İlyas Bayraktar

Ali Yolcu

Mustafa Çolakoğlu

İsmail Güzelmansur

Hakan Boyacı

Yusuf Arslan

Mehmet Katırcıoğlu

Şahin Say

Denetim Kurulu

Canan Aşkaroğlu

Tamer Kerimoğlu

Sonar Güneş

Disiplin Kurulu

Ali Rıza Tütüncüoğlu

Mete Erdahan

Mithat Öztürk

Federasyon Delegeleri

Nihat Mazmanoğlu

Ahmet Yetişen

Bostan Yılmaz

İlyas Bayraktar

Onur Kurulu

Necmettin Çalışkan

Ali Kavak

Ş. Timur Şaşmaz