Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmetlerimiz konuşacak

CHP Adayı Hatunoğlu’nun mahalle

CHP Adayı Hatunoğlu’nun mahalle ziyaretleri devam ediyor

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Hatunoğlu, geçtiğimiz gün Kuyulu ve Akasya Mahallelerine yönelik ziyaretlerde bulundu, halka bir araya geldi, projelerini anlattı, “Hizmetlerimiz konuşacak” mesajını verdi.
Kuyulu Mahallesi sakinlerinden Salih Leyla’nın evinde, Leyla Ailesi ve mahalle sakinlerinin misafiri olan Hatunoğlu, Antakya’yı yaşanılabilir bir kent haline getirmek için yapacakları hizmetleri ve faaliyetleri anlattı, istişarelerde bulundu ve “Biz çalışacağız, hizmetlerimiz konuşacak” diyerek, gösterilen misafirperverlik, sıcak ilgi ve desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Akasya Mahallesi sakinlerinden Ahmet Kocaoğlu ev sahipliğinde, Kocaoğlu Ailesi ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Hatunoğlu, yerel seçimler öncesinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi ve şunları dile getirdi: “Vatandaşlarımızın hizmet talepleri konusunda yapmayacağımız hiçbir şey yoktur. Buradan Akasya Mahallesi’ne söz veriyorum. Allah’ın izni, milletimizin isteği ile işbaşına geldiğimizde Akasya Mahallesi’ni yaşanabilir bir mahalle haline getirmek boynumuzun borcu olsun. Makam için değil, Antakya’ya hizmet için geliyoruz.”-Mehmet ÖZGÜN-