Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Humusçu Nedim Usta’nın Çocukları İstanbul’dan Sonra Bugün Niğde’de

Humusun İyisi Niğde Festivalinde

Humusun İyisi Niğde Festivalinde

Antakya’nın meşhur humusçusu merhum Nedim Yoğurtçu Usta’nın meslekte bayrağı teslim alan çocukları “Semir-Adnan ve Ayhan Yoğurtçu” kardeşler deprem sonrası önce İstanbul, şimdi de Niğde’de Antakya’nın ünlü humusunu festivalde sergileyecekler.

Semir ve Adnan Yoğurtçu kardeşler bugünden başlamak üzere 3 gün boyunca Niğde’de festival alanında ANTAKYA HUMUS ’unu Niğdelilere tattırarak iz bırakmaya çalışacaklar.

Adnan Yoğurtçu 21-22-23 Temmuz tarihlerinde Niğde belediyle festival alanındaki sunumları öncesi şunları paylaştı: “Sevgili canlar saygı değer sanaldan canların dikkatine.  İstanbul’dan sonra ikincisi Niğde’de Antakya’mızı yöresel yatta Humusçu Nedim Usta‘nın Yoğurtçu kardeşleri olarak Semir Yoğurtçu ve TC Adnan Yoğurtçu olarak Hatayı Antakya’yı temsilen Gastronomi Mutfak ve Sanatları Derneği olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz.  Antakya Dünyaya acılan bir pencere. Acılarımıza bal eyleyip yeniden birlikte ayağa kalkacağız.  21.07.2023 22 ve 23 tarihinde Niğde Belediyesi’nin düzenlediği festivalde bize yer verilen standımızda Humusçu kardeşler olarak bulunuyoruz Dernek Başkanımız Gökçe Şefim ile beraber yerimizi aldık. Tüm canlar dostlar tanıdıklarım bu üç günde imkânları olanlarla Niğde Halıyla kenetlendik Biz hazırız 6aydan sonra ikinci defa işe koyulduk. Kilo ile porsiyon şeklinde satışlarımız olacak. Kilo ile siparişleriniz kargoyla yollamaya başladık.  Bize ulaşmak isteyenler Humusçu Nedim Usta’nın sitesinde mevcuttur.”

CAN DOST Adnan Yoğurtçu:  0532 4172883  – Tamer Yazar –