Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hurdacı bulduğu telefonu karakola verdi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaşayan

Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaşayan 70 yaşındaki hurdacı Nurşen Öz, günlük geçimini hurda toplayarak sağlıyor. Çevlik bölgesinde hurda ararken 80 bin TL değerinde bir cep telefonu bulan Öz, telefonu karakola teslim etti. Olay, telefonun sahibi tarafından hırsızlıkla suçlanmasıyla gündeme geldi.

Nurşen Öz, bulduğu telefonu sosyal medyada paylaşıp sahibine ulaşmaya çalıştıktan sonra jandarma ekiplerine teslim ettiğini belirtti. Ancak telefonun sahibi, telefonun kendisine çalındığını iddia ederek Öz’ü suçladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nurşen Öz, “Hurda toplarken buldum, telefonu bulduktan sonra sosyal medyada paylaşmaları için çevreme söyledim. Karakola haber verdim, telefonun sahibi bulunsun diye. Ben hurda topluyorum, çalsam neden haber vereyim?” dedi.

Öz, yaşadığı durumu şu sözlerle özetledi: “Ben 70 yaşında bir kadınım, engelli oğlum var. Bundan geçimimi sağlıyorum. Ben kimsenin malına tenezzül etmem, şimdiye kadar da etmedim şimdi de etmem, alnımın teri ile hurdaları toplayıp satıyorum.”

Jandarma tarafından yapılan inceleme sonucunda telefonun sahibine teslim edildiği ve hurdacı Nurşen Öz’ün herhangi bir suç işlemediği belirlendi. – Gönül Yeşil-