Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk Yarıda Hatayspor

Süper Lig’de ilk yarı

Süper Lig’de ilk yarı tamamlandı. Ligin ilk yarısında, Hatayspor, ilk hafta M.Başakşehir ve son maçta da Gaziantep Futbol Kulübü ile Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynadı. Hatayspor, bu maçların birini kazanırken, diğerinde berabere kaldı.
Hatayspor, ilk yarıda Antalya’da iki maç oynadı. İki maçın skoru da aynı, 6-0. Bordo-Beyazlılar, ilkinde Alanyaspor’a 6-0 yenilirken, Antalya maçında ise 6-0 galip geldi. Hatayspor, ligdeki iki Ankara deplasman maçını da kaybetti. Ankaragücü’ne de, Gençlerbirliği’ne de ikişer gol farkıyla boyun eğen Hatayspor, lider Beşiktaş ile takipçisi Fenerbahçe’den ilk yarıda birer puan aldı. Bordo-Beyazlılar, ilk yarıda Galatasaray’a ise 2-0 yenildi.
Hatayspor, ilk yarıda Trabzonspor ve Malatyaspor olmak üzere, iç sahada 2 yenilgi aldı. Süper Lig’de ilk yarı maçları tamamlanırken, Hatayspor, çıktığı 20 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik ile 6 yenilgi aldı. Bordo-Beyazlılar, 20 maçta rakip ağları 29 kez havalandırırken, kalesinde ise 25 gol gördü. Hatayspor’un ilk yarıda maç başı puan ortalaması 1,5 olurken, ilk yarıyı 32 puanda tamamladı. -Cemil Yıldız-