Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İmamoğlu: Yorulmadan çalışacağız, iktidar olacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, “Ülkemizin, şehirlerimizin, vatandaşlarımızın hak ettiği iyi yaşamı bütün şehirlerde ortaya koyacağız. Önümüzdeki genel seçimde iktidar olacağız” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlara hitap eden İmamoğlu, 11 büyükşehir belediyesinin başarılı hizmetlerinin siyasi başarıya katkıda bulunduğunu vurguladı. Şu anda 14 büyükşehir belediyesinin olduğunu ve her belediyeden başarı beklediklerini belirten İmamoğlu, “Bu dönemde 14 büyükşehir belediyemiz tarihi bir sorumluluk üstlenmiştir. 2019’da üstlenilen bu büyük sorumluluk daha da büyüyerek devam etmektedir. Amacımız şehirlerimizde oluşturduğumuz mutluluğu tüm Türkiye’ye yayabilmektir. Bunun yolu belediyelerin başarısından geçiyor. Yorulacağız ama yorulmayacağız. Çok çalışacağız, durmayacağız. Hak ettiği iyi yaşamı bütün şehirlerde ortaya koyacağız” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, tüm belediye başkanları, meclis üyeleri ve yerel yöneticilerin yüksek sorumluluk hissiyle görevlerine devam etmeleri gerektiğini vurguladı ve “Hep birlikte başaracağız. Kazanacağımızı hissediyorum” ifadelerini kullandı. – Volkan -İcil-