Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnsanımızın canını en çok yakan hiç şüphesiz hayat pahalılığıdır

AKP Genel Başkanı ve

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Grup toplantısında yaptığı konuşmada  2024 seçimlerine yeni MKYK ile hazırlanacaklarını, İstanbul ve Ankara’yı daha güçlü bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini söyledi.

Erdoğan’ın konuşması özetle şöyle:

Türkiye olarak biz de birden fazla faktörün üst üste gelmesiyle bu sorundan musdarip durumdayız. Yeni yol ve yöntemlerle enflasyonun ve yol açtığı sıkıntıların üstesinden gelecek bir program uyguluyoruz. Bu programın başarısı ancak davet kurumları yanında, üreticisinden toptancısına, perakendecisinden tüketicisine, çalışanından kendi adına alım satım yapanına kadar 85 milyonun tamamının fedakarlığı ve kararlılığı ile mümkündür. Çok geniş bir alanda sorumluluk yüklendiğimizin farkındayız. Bunun için polemiklerden uzak duruyoruz. Son dönemde insanımızın canını en çok yakan hiç şüphesiz hayat pahalılığıdır. Enflasyondaki yüksek oranlı artışlar tüm dünyanın sorunudur. Yeni yol ve yöntemlerle enflasyonun ve yol açtığı sorunların üstesinden gelecek bir program hazırlıyoruz.

Emeklilerimizin yaşadıkları sıkıntıları bir nebze de olsa hafifletmek için bir defaya mahsus 5 bin lira ikramiye ödenmesini kararlaştırdı. Hem çalışanlarımızın hem de emeklilerimizin ücretlerinde yeni düzenlemeyi yılbaşında ayrıca yapacağız.  Deprem bölgesinde yerinde dönüşüm devam ediyor. Bir an önce deprem bölgesindeki evler de tamamlanacak. Irak ve Suriye unsurlarımızı taciz eden teröristlere nefes aldırmıyoruz. Operasyonlarımızı artırarak devam edeceğiz. Gerektiğinde kara unsurlarıyla tepelerindeyiz.

“Bu bir katliamdır”
Bu savaş değil katliamdır. İsrail devlet gibi örgüt gibi davranırsa sonunda örgüt gibi muamele göreceğini unutmamalıdır. Sivil insanları öldürmek bir örgüt refleksidir. İsrail-Filistin arasındaki çatışmada sivillere hiçbir eylemi doğru bulmuyoruz. Mesele dünyanın haysiyet sorunudur. BM ve diğer kuruluşlar Filistin halkını tek başına bırakmıştır. İnsani yardımların kesilmesi gibi Filistin halkını topyekun cezalandırmayı amaçlayan fevri kararlardan herkes uzak durmalıdır.

Tarafları itidale çağırıyoruz. Bölgedeki savaşın bir an önce durmasını istiyoruz. Türkiye olarak arabuluculuk ve hakemlik dahil üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bölgeye barış ve huzur ancak başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kurulması ve bu devletin tüm dünya tarafından tanınması ile gelir. (sami Gökçe)