Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun Adayı Dönmez basınla buluştu

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, basınla buluştu. Cumhur İttifakı’nın İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Yelken Kulübünde gerçekleştirilen basın toplantısında önemli projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Toplantıda kısa, orta ve uzun vadeli planlamalar hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Dönmez, İskenderun’un kaybetmeye vakit olmadığını vurgulayarak, “Uyumayacağız, çok çalışacağız. İskenderun’u sil baştan yaratıp, hızla iyileştireceğiz. Evelallah bunun için bilgi ve birikimimiz var.” dedi.


Özellikle çocuklar, gençler ve kadınların mutluluğu için projelerin önemine değinen Dönmez, “Üreten, gelişen, geliştikçe imrenilen bir İskenderun’u inşa edeceğiz. Biz gençliğimize, dinamizmimize ve enerjimize güveniyoruz.” şeklinde konuştu.
Dönmez, basın toplantısında her konuyu detaylı bir şekilde ele alırken, “Güneyin incisi İskenderun artık makus kaderine terk edilmeyecek. Biz varız. Biz memleket çocuğuyuz. Herkes rahat olsun, birlik beraberliğimizin tüm enerjisini İskenderun’a harcayacağız.” ifadelerini kullandı. – Yusuf Cemil Karaçay-