Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun belediyesinde gece mesai dönemi

İskenderun belediyesinde gece mesaili

İskenderun belediyesinde gece mesaili dönemi başlatan Başkanı Mehmet Dönmez, çalışmalara start verdiği Mete Aslan Bulvarı bir gecede kaldırıma kavuştu, refüj çimlendi, çiçekler açtı.
5 Nisan’da göreve başlayan Başkan Dönmez, ilk günden itibaren depremin izlerini silmek ve şehri yeniden şekillendirmek için kararlı bir adım attı.
Göreve başladığı gece dahi sahada iş makineleriyle birlikte çalışan Başkan Dönmez, Mete Aslan Bulvarı’nda başlatılan kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarını bizzat yönetti. Kırık dökük görünümden uzaklaşarak, refüjleri çimlendirilen ve rengarenk çiçeklerle süslenen bulvar, şehre giriş yapanları hoş bir manzarayla karşılıyor.
Başkan Dönmez’in ifadesine göre, gece gündüz demeden çalışacaklarının sözünü veren ekipler, Belediye Başkanının nezaretinde özverili bir şekilde görevlerini yerine getiriyor. Bu süreçte Belediye’nin sorumlu müdürleriyle birlikte gece mesaisinde çalışmaları denetleyen Başkan Dönmez, İskenderun halkının yüzlerinin tekrar gülmeye başlaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. – Yusuf Cemil Karaçay-