Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İskenderun’da Ahlak Operasyonu

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Nisan 2025 tarihinde İskenderun genelinde gerçekleştirdiği denetimlerde, günübirlik kiralanan adresleri kontrol ederek kamu düzenini sağlama ve fuhuşla mücadele çalışmalarını sürdürdü.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 9 Nisan 2025 tarihinde İskenderun genelinde

Yapılan denetimlerde, fuhuş yaptığı belirlenen P.B. ve İ.A. isimli iki şahıs hakkında gerekli idari işlemler başlatıldı. Emniyet yetkilileri, toplumun huzur ve güvenliği için benzer denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Denetimlerin özellikle günübirlik kiralık yerler üzerinde yoğunlaştığı, bu tür mekanların suça zemin hazırlamaması adına sıkı takibe alındığı ifade edildi. Halkın huzurunu tehdit eden yasa dışı faaliyetlere karşı mücadelenin sürdürüleceği vurgulandı.