Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’da Çevre Temizliği Hareketi Başladı

İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun

İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi’nin iş birliğiyle “Çevremizi Temiz Tutalım, İskenderun’umuza Sahip Çıkalım” kampanyası başlatıldı. İskenderun’da 6 Şubat depreminin ardından oluşan izleri silmek için harekete geçen yerel yönetimler, çevre temizliği konusunda da adımlar atmaya başladılar.
Kampanya kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü, belediye çalışanları, öğrenciler ve öğretmenler bir araya gelerek sokaklarda çöp topladılar. Belediye Başkanı Dönmez, kampanyanın amacının İskenderun’u çevre konusunda daha ileriye taşımak olduğunu belirtti. “Deprem yaşadık, acılar yaşadık, bu acılarla birlikte insanlar bazı şeyleri kanıksadığını gördük” diyen Dönmez, insanların şehri temiz tutmasının önemine vurgu yaptı.
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demir Yürek ise, yeni nesillerde temizlik bilincinin oluşturulması gerektiğini ifade ederek, “Bugün de kentsel temizlik boyutunda harekete geçtik. Temizlik işçilerinin görevi değil, tüm vatandaşların görevidir” dedi. Kampanyaya 120 okul, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşların da katkıda bulunduğu belirtildi. – Yusuf Cemil Karaçay-