Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSKENDERUN’DA SU ZİRVESİ

İskenderun İlçesinde Belen –

İskenderun İlçesinde Belen – Arsuz –İskenderun ilçelerini ilgilendiren su meselesinin konuşulduğu büyük bir su zirvesi düzenlendi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ev sahipliğinde İskenderun Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Hatay Milletvekilleri, ilgili belediye başkanları, kurum amirleri ve muhtarlar yanı sıra ilçe kaymakamları da katıldı. Üç ilçeyi de yakından ilgilendiren su meselesinin a’dan z’ye tartışılarak çözüm önerilerinin getirildiği toplantıda HATSU yetkilileri de hazır bulundu.

ABelen – Arsuz ve İskenderun ilçelerinde yaşanan su sıkıntısının kalıcı çözüme ulaşması için başta Hatay Milletvekilleri olmak üzere yetkililerin güç birliği içinde konuyu ele alacakları kararlaştırıldı.

İskenderun İlçesinde Belen – Arsuz –İskenderun ilçelerini ilgilendiren su meselesinin konuşulduğu büyük bir su zirvesi düzenlendi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ev sahipliğinde İskenderun Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Hatay Milletvekilleri, ilgili belediye başkanları, kurum amirleri ve muhtarlar yanı sıra ilçe kaymakamları da katıldı. Üç ilçeyi de yakından ilgilendiren su meselesinin a’dan z’ye tartışılarak çözüm önerilerinin getirildiği toplantıda HATSU yetkilileri de hazır bulundu.

Belen – Arsuz ve İskenderun ilçelerinde yaşanan su sıkıntısının kalıcı çözüme ulaşması için başta Hatay Milletvekilleri olmak üzere yetkililerin güç birliği içinde konuyu ele alacakları kararlaştırıldı. – Sinan Seyfittinoğlu –