Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderun’dan Kazakistan’a Müziğin Sesi

Hatay’ın İskenderun ilçesinden Engel Tanımam Görme Engeliler Derneği Başkanı Kamil Göçmen ile dernek üyesi Recep Saygılı, 21 Ekim 2024 tarihinde Kazakistan’ın Astana şehrinde düzenlenecek olan Türki Cumhuriyetleri Görme Engelliler Müzik Yarışması’nda Türkiye’yi ve Hatay’ı temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Hatay’ın İskenderun ilçesinden Engel

Bu önemli etkinlikte yer alacakları için büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Göçmen ve Saygılı, yarışmaya katılabilmek için dostları ve kurumların desteklerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Kendilerine sağlanan desteklerden dolayı tüm hayırseverlere teşekkür eden ekip, “Türkiye ve Hatay’ı temsil etmenin getirdiği sorumluluğu hissediyoruz. Bize bu süreçte destek olan herkese minnettarız,” dedi.
Görme engelli sanatçılara uluslararası alanda kendilerini gösterme fırsatı sunacak olan bu yarışma, Türk kültürünü ve müziğini tanıtma imkanı da sağlayacak. Kazakistan’da gerçekleşecek olan etkinlik, aynı zamanda görme engelli sanatçıların yeteneklerini sergileme fırsatı sunarak, müzikal kariyerlerine katkı sağlamayı hedefliyor.