Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderunlu Ecem Türkiye Karate Şampiyonu Oldu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 2.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisi Ecem Fahlıoğulları, Türkiye Karate Premier Ligi’nin üçüncü etabında büyük bir başarıya imza attı. Muş’ta düzenlenen ve 149 kulüpten 1375 sporcunun katıldığı ligde, Büyük Bayan +68 Kg Kumite kategorisinde mücadele eden Ecem, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi oldu.

Bu önemli başarı, Ecem’in bu yıl Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği Türkiye beşinciliğinin ardından geldi ve İskenderun Teknik Üniversitesi’ne büyük gurur yaşattı.

İSTE Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sıtkı Kahvecioğlu, “Bu başarıdan büyük mutluluk duyuyoruz” derken, Rektör Prof. Dr. Mehmet Duruel de şu sözlerle tebriklerini iletti:

“Genç bir sporcunun azmi, emeği ve kararlılığıyla ulusal düzeyde böyle anlamlı bir başarıya imza atması hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Öğrencilerimizin hayatın farklı alanlarındaki güçlü duruşu, üniversitemizin dinamizmini ve potansiyelini yansıtmaktadır. Ecem’i gönülden tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Üniversite olarak gençlerimizin yanında durmayı ve gelişimlerine katkı sağlamayı asli sorumluluğumuz olarak görüyoruz.”