Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderunlu İş İnsanı Şaşırttı: 22 yıllık işletmem kapandı

İskenderunlu iş insanı Yıldırım

İskenderunlu iş insanı Yıldırım Alpay, Cumhur İttifakı’nın kazanması için seçim döneminde büyük bir özveriyle çalıştığını ancak bu desteğin kendisine bedel olarak döndüğünü belirtti. Alpay, 22 yıldır hizmet veren Cemnur Tesisleri’nin kapanmasıyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Alpay, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Seçim döneminde bir tarafı seçmeli ve bu seçimin kendimiz için değil, İskenderun sevgimiz için olması gerektiğine her daim inandık ve bunu da bir kez daha göstermek gerektiğini dile getirdik. Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekleyerek bazı kesimleri karşımıza almış olduk. Sonuç olarak, bir tarafı desteklerken bir bedel ödenecekti ve bu bedel şahsıma fatura edildi,” dedi.

İş insanı, Cemnur Tesisleri’nin kapanmasının kendilerini üzdüğünü fakat bunu İskenderun ve Hatay’ın geleceği için yaptıklarını vurguladı. Açıklamasında, “İşletmemizin kapanması bizi ve ailemizi üzdü. Fakat hayatta en önemli şeyler, bir insanın doğumu, ölümü arasındaki ömrü ve sonrasında anılarda şeref ve haysiyeti ile anılmasıdır. Biz sözümüzü önce Rabb’imin rızası, sonra şehrimiz için tuttuk,” ifadelerini kullandı.

Yıldırım Alpay, bu duygu ve düşüncelerle tüm dost ve arkadaşlarına bilgi vermek istediğini belirterek, “Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyor, hayırlı günler diliyorum,” diyerek sözlerini sonlandırdı. – Cemil Yıldız-