Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderunlu Yazarın Kitabı 2.baskı Yaptı

İskenderunlu Yazar Yasenya Bıkmaz’nın yazdığı “Simeranya Hikayeleri” adlı kitabın ikinci

İskenderunlu Yazar Yasenya Bıkmaz’nın yazdığı “Simeranya Hikayeleri” adlı kitabın ikinci baskısı yayınlandı. Dün, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde kitabını tanıtan, asli mesleği İnşaat Mühendisliği olan İskenderunlu Yazar Yasenya Bıkmaz, şunları söyledi:
“22 Ocak 1996, İskenderun’da doğumluyum. On yıldır amatör olarak tiyatro oyunculuğu yapmaktayım. Oldukça genç yaşta yazar olma yolunda adım attım. Hikayelerimden en az birinde, kendinize ait bir ân, bir duygu bulacağınıza eminim. Asıl işim, İnşaat Mühendisliği. İlkokulu Mithat Paşa İlköğretim Okulu’nda, Liseyi Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde okudum. Üniversite eğitimine Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde başlayıp, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yatay geçiş yaptım. Ve bu üniversiteden mezun oldum.
Kitap tanıtımında bana katkıda bulunan, Kültür Kentleri Birliği Hatay Başkanı, kıymetli büyüğüm, Şair-Ozan Nebih Nafile’ye teşekkür ediyorum. Babam Yılmaz Bıkmaz ile özellikle Nebih Hocam ve sizlerle tanışmak için geldim. Sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Nebih Bey’in eşi Sibel hanıma, ILESAM Hatay İl Temsilcisi Araştırmacı Yazar M. Adil Çetin Bey’e teşekkür ediyorum.
Altı yıl, bir blog sayfasında hikâyelerimi yazdım. Bu blogda yazdığım hikayelerim ‘Simeranya Hikayeleri’ adlı kitapta toplanıp, Diga Kitap’tan yayınlandı. İkinci baskısıyla okuyucuya sunulan kitabın içinde, birbirinden farklı konuları ele alan on üç hikâye bulunuyor.” -Selvi Günay-