Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderunspor tepkisi Kocaeli maçı hakemine

2 Penaltımızı Vermedi… İskenderunspor,

2 Penaltımızı Vermedi…

İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonunda Antakya’daki maçta 1-1 berabere kaldığı Kocaelispor maçında 2 penaltısının verilmediği görüşünde. Turuncu-Mavili ekibin başkanı Hakan Bolat, 2 bariz penaltılarının verilmediğini savundu ve şöyle dedi:

“Mademki ligin şampiyonunu belirlediniz, biz hiç uğraşmayalım, gayret etmeyelim. Dünkü maçta verilmeyen iki penaltı ve takdir haklarını rakibimize kullanan bir hakem… Biz, bu kadar centilmen olmaya gayret ederken, maalesef alaşağı oluyoruz. Takdiri, futbol kamuoyuna bırakıyorum! Öksüz İskenderun Spor Başkanı!”

İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat, maç sonrası konuk ekip kafilesini taşıyan otobüsün taşlanması olayıyla da kulübün ve taraftarın ilgisi olmadığının altını çizerek, olayın münferit olduğunu öne sürdü.

Hakan Bolat’ın saldırı ile ilgili açıklaması da şöyle:

“Maçtan önce Kocaelispor taraftarlarına çiçek verdim ve ‘Hoş geldiniz’ dedim. Benim, Kocaelispor camiası içinde çok değerli dostlarım var. Otobüsü taşlayanlar, kesinlikle İskenderunspor taraftarları değildir.

Kaldı ki maç da İskenderun sınırları içinde oynanmadı. İskenderun’da o kadar maç oldu, hiçbir otobüs daha taşlanmadı. Bu, kesinlikle bir provokasyondur ve bilinçli yapılmıştır. Kocaelispor’lu taraftar kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, olayları yapanları da şiddet ile kınıyorum. Saygılarımla.” -Haber/Cemil Yıldız-