Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail’in yaptığı barbarlıktır, devlet terörüdür!

AKP Genel Başkanı ve

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası yaptığı açıklamada İsrail’i eleştirerek ” Bu savaş değil barbarlıktır. Devlet terörüdür” diye konuştu.

Erdoğan Türkiye olarak sadece sınırlarımız içinde değil, yurt dışında da mağdurun, zulme uğrayanların yanında olduklarını belirterek “AFAD’ımızla, Kızılay’ımızla ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşuyoruz. Balkanlar’dan Afrika’ya nerede gözü yaşlı kimse varsa Türkiye’nin eli oradadır. Her kim Türkiye’yi soydaşlarının derdine sırtını dönmek ile suçluyorsa, yabancı güçler adına çalışan 5. kol faaliyeti yürütüyordur” dedi.

İsrail’in gazze saldırıları

İsrail’in 7 Ekim’den beri süren saldırıları karşısında Gazze halkına sahip çıktıklarını anlatan Erdoğan’ın konuşması şöyle:

. 11 uçak dolusu malzeme ile 1 sivil insani yardım gemisini Mısır’a gönderdik. 800 tona varan insani yardım malzemesini bölgeye sevk etmiş olduk. İsrail suyunu yakıtını elektriğini iletişimini komple keserek Gazze halkını öldürmekle kalmıyor, direniş azmini de kırmaya çalışıyor. Kelimenin tam anlamı ile vahşet, ikinci dünya savaşında yaşananları aratmayan bir gaddarlık sergileniyor. İsrail, bir atışta 2 ölü diyerek hamile kadınları katletmek ile övünen bir cinnet hali içindedir. Daha ağzı süt kokan sabileri, uçaklarla, tanklarla bombalayarak öldürmenin adı savaş değildir. Bunun adı barbarlıktır. Devlet terörüdür eşkıyalıktır. Netanyahu itibarını hastaneleri okulları bombalayarak yeniden kazanma çabasında. Gazze’de hizmet veren neredeyse tüm hastaneler ya yıkıldı ya zarar gördü. Gazze’nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi’nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail’in kendini savunma hakkı diyenleri gördük. (aa)