Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Metin’e veda töreni!

Gazeteci-yazar-oyunca Metin Uca için

Gazeteci-yazar-oyunca Metin Uca için İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonunda veda töreni düzenlendi. Törene ailesi, Bedri Bayram, Nebil Özgentürk, Sunay Akın, Yasemin Mıstıkoğlu diğer arkadaşları, sevenleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Şah damarında pıhtı atması sonucu geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakıma kaldırılan ancak iki haftalık yaşam mücadelesini kaybeden Metin Uca 19 Kasım Pazar günü Ankara’da düzenlenecek cenaze töreninden sonra toprağa verilecek.

Törende konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Meclisteki yaptığım çok dolaşan bir konuşmadan bahsetti. ‘Sıkıldıkça izliyorum’ dedi. Dedim ki; ‘Biz, sizi izleyemedikçe sıkılıyoruz.’ 90’ların sonlarında, o muhteşem sabah haberleriyle güne başlamanın tadını, Metin Uca ekranlardan koparıldıktan beri eksikliğini, yoksunluğunu çeken biri olarak, işte bundan birkaç yıl önce iletişim kurabilmiş olduk.  Sürekli iletişim halindeydik. İnanılmaz ilgiliydi Türkiye meselesine. O’nu kardeşi gibi seven hepinizi saygıyla selamlıyorum. Işıklar içinde uysun.” (Sami Gökçe)