Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşte AKP’nin Hatay ilçe adayları

AK Parti Hatay İlçe Belediye

AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları, 3 Şubat Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Antakya Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törende açıklandı. İşte, isimler…

AK Parti’de Antakya Belediye Başkanı Adayı İbrahim Naci Yapar, İskenderun Belediye Başkanı Adayı Mehmet Dönmez, Payas Belediye Başkanı Adayı Bekir Altan, Kırıkhan Belediye Başkanı Adayı Ömer Erdal Çelik, Reyhanlı Belediye Başkanı Adayı Ahmet Salman Yumuşak, Yayladağı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yalçın, Hassa Belediye Başkanı Adayı Selahattin Çolak, Altınözü Belediye Başkanı Adayı Rıfat Sarı oldu.

Yeni açıklanan adaylar ile birlikte AKP’nin Hatay’da seçim vitrini netleşti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öztürk olarak açıklanmıştı. Eksik kalan ilçe belediye başkan adayları da tamamlanınca yerel seçim vitrini eksiksiz olarak tamamlanmış oldu. İşte Hatay’ın AKP adayları;

Altınözü: Rıfat Sarı

Antakya: İbrahim Naci Yapar

Arsuz: Değer Tultak

Belen: İbrahim Gül

Defne: Gökhan Köse

Dörtyol: Oğuz Uçar

Erzin: Erhan Akı

Hassa: Selahattin Çolak

İskenderun: Mehmet Dönmez

Kırıkhan: Ömer Erdal Çelik

Kumlu: Mehmet Deli

Payas: Bekir Altan

Reyhanlı: Ahmet Salman Yumuşak

Samandağ: Seyit Ali Aslan

İbrahim Naci Yapar kimdir?

1966 yılında Hatay’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Hatay’da tamamladı. Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi.
1992-1999 yılları arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde Yapı İşleri Daire Başkanlığında çalıştı. 2004-2009 yılları arasında AK Parti Antakya Belediyesi Meclis üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, 2014 yılında AK Parti Hatay İl Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat başkanlığı yaptı.Yapar evli iki çocuk babasıdır.

Mehmet Dönmez kimdir?

İskenderun’da doğmuş olup yüksek öğrenimini Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır. Dönmezoğlu Grup bünyesinde yer alan, Dönmezoğlu İç ve Dış Ticaret Yatırım AŞ, Dönmezoğlu Madencilik AŞ, Dönmezoğlu Bilişim AŞ ve Dönmezoğlu Tekstil AŞ Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Bekir Altan Kimdir ?

1968 tarihinde Dörtyol’da dünyaya gelen Bekir ALTAN, öğrenim hayatına Payas Fahrettin Altay İlkokulu’nda başlayarak ortaokul ve liseyi Payas Yakacık Lisesi’nde okudu. Van 100. Yıl Üniversitesi’nde sınıf öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi’nde matematik öğretmenliğini bitirdi. Askerliğini er öğretmen olarak tamamladı.Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisanslarını tamamlamış olup, Boğaziçi Üniversitesi’nde Uygulamalı Finans programında eğitimini sürdürmektedir.Öğretmen olarak Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yaptıktan sonra Payas 100. Yıl İlköğretim Okulu’nda müdür olarak görev yapmaktayken istifa ederek 18 Nisan 1999 mahalli seçimlerde Payas Belediye Başkanlığı’na aday oldu ve seçimi kazandı. Payas Belediye Başkanı olarak 5. Döneminde görevine devam etmektedir.