Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTE’de Kariyer Günleri

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm Fakültesi’nin düzenlediği Kariyer Günü’nde, öğrenciler, sektörle buluşma imkanı elde etti.
15 Aralık Perşembe günü İSTE Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirilen Kariyer Günü, konferans salonunda yapılan firma tanıtımları ile başladı. Programa; İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken ve Prof. Dr. Mustafa Yüksek, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Yasemin Bircan Yıldırım, Turizm Fakültesi Akademik personeli ve öğrenciler katıldı.
Kariyer Günü’nün saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferans bölümünde; 326 Plus Cafe & Restaurant, AsAria Turizm Acentesi, Anemon Otel, Diva Otel, Gri Tur, Hatay Gastronomi Evi, Homecake, Hookah, İŞKUR İş Kulübü, Odin Redi Otel, Odin Vili Otel, Petek Pastanesi, Ramada Otel, Tarbuş Otel ve Seyahat Acentesi ve Waxwing Hotel temsilcileri, firma tanıtımları yaptı. Tanıtımların ardından, İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken ve Prof. Dr. Mustafa Yüksek ile Turizm Fakültesi Dekan Vekili Yasemin Bircan Yıldırım, firma temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti.
Kariyer Günü’nün ikinci bölümünde ise Turizm Fakültesi’nde kurulan fuar alanında, öğrenciler, firma temsilcileri ile doğrudan iletişim kurma imkanı buldu.
Kariyer Günü’nün düzenlenmesinde emeği geçen hocalara ve öğrencilere teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “Kariyer Günü vesilesiyle, öğrencilerimizin firmalarla bir araya gelme imkanı bulması çok kıymetli. Öğrencilikleri sırasında yaptıkları çalışmalar, mezuniyet sonrasında çok işlerine yarayacak. Kazandıkları deneyimler, öğrencilerimizi daima bir adım ileriye taşıyacak” dedi.