Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSTE’de kariyer günü

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde 5 öğretim üyesi Doçent, öğretim üyesi de Profesör cübbesi giydi

İskenderun Teknik Üniversitesi'nde 5

İSTE’deki törende doçentliğe ve profesörlüğe yükselen öğretim üyelerine cübbelerini Rektör Prof.Dr. Tolga Depçi giydirdi.

İskenderun Teknik Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı olan Aytemis Depçi doçentlik kadrosuna atandı ve törende doçent cübbesi giydi

İSTE’deki törende doçent kadrosuna atanan ve CÜBBE giyen diğer Dr. Öğretim üyeleri ile ilgili bilgiler şöyle:

-İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü

İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Altan doçentlik kadrosuna atandı.

-İSTE İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Vasfiye KORKMAZ doçentlik kadrosuna atandı.

-İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selva ÇÜRÜK doçentlik kadrosuna atandı.

-İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet ŞAHİN doçentlik kadrosuna atanmıştır.

İskenderun teknik Üniversitesindeki törende ayrıca Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif BOZDOĞAN SERT profesörlük kadrosuna atandı

Rektör Tolga Depçi, 5 Doçent ile 1 profesör öğretim üyesini tebrik ederek, yeni kariyerlerinin hayırlı olması yanı sıra sağlık esenlik dileğinde bulundu. – Meriç Demiray-