Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTSO’dan Hatay kadın girişimcilere destek

Hatay’ın deprem sonrası toparlanma

Hatay’ın deprem sonrası toparlanma sürecinde, zarar gören kadın girişimciler için önemli bir destek adımı atıldı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay KAGİD (Kadın Girişimciler Derneği) üyelerini ağırlayarak, bölgedeki kadın girişimcilerin durumlarını ele aldı.
Ziyaret sırasında konuşan Yılmaz, kadın girişimciliğinin ekonomik dinamikler açısından kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, deprem sonrası zarar gören işletmelerin yeniden yapılandırılması ve kadın girişimcilerin desteklenmesinin İTSO’nun öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirtti. Projelerin hayata geçirilmesi konusunda da kararlı olduklarını ifade eden Yılmaz, İTSO olarak bu süreçte her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.
Ziyarette İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın yanı sıra, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, HATAY KAGİD Başkanı Çiğdem Kıral, KAGİD üyesi Dilek Tecirli, Başkan Yardımcısı Fatmanur Yüksel, Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Gümüş ve Nezahat Boyacıgil de hazır bulundu. – Yusuf Cemil Karaçay-