Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Adayı Dr. Küçükler: Antakyalı 31 Mart’ı Bekliyor

İYİ Parti Antakya Belediye

İYİ Parti Antakya Belediye Başkan adayı Dr. Ferhat Küçükler, genellikle tercih ettiği ev toplantılarında Antakya halkının 31 Mart’ı beklediğini vurgulayarak, “Gereğini yapacaklar ve 1 Nisan Antakya için yeni bir sayfa olacak” dedi. Dr. Küçükler’in seçim gezilerindeki mesajlarından özet ana başlıklar şöyle:

  • Maşuklu Mahallemizde Tıklım Tıklım Bir Ev Toplantısı. Antakyalı Hemşerilerim Dört Gözle 1 Nisan’ı Bekliyor. Teşekkürler Maşuklu.
  • DEMA (Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınları Dayanışma Derneği) tarafından düzenlenen basın toplantısına katıldık. Desteklerimizi Sunduk.
  • EHDAV Genel Başkanı Sayın Ali Yeral hocamız ve Yönetimini Ziyaret Ettik. Şehrimizin birlik bütünlük ve geleceği noktasında önemli fikir alışverişlerinde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ederim.
  • Ev toplantılarında en çok konuştuğumuz konulardan biri gelecek kaygısı ve istihdam konusu. Biz Belediye olarak her mahalleye o mahallenin gençlerinden 2 kişilik bir danışma ofisi kuracağız. Sorunları dinleyecek ve çözeceğiz. 1 Nisan’da Geliyoruz!
  • 1 Nisan’dan sonra dar gelirli ve başarılı öğrencilerimize Öğrenci Kartı vererek öğle arası menüsü, kırtasiye ve ulaşım desteği sağlayacağız.
  • Esnafımızın derdi büyük. Yarını bilmeden borçlarını ödemenin, hayata tutunmanın peşinde. Bizler gittiğimiz her yerde esnafa Söz Veriyoruz. Belediye olarak esnaflarımız için özel paketler ve destekler sağlayacağız. – Yusuf Cemil Karaçay-