Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Güçleniyor: Çirkin Açıkladı

İYİ Parti Hatay Milletvekili

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, partisinin yeniden güç kazandığını ve yükseliş gösterdiğini belirtti. Çirkin, partisinin anketlerde %6-7 aralığında bir oy oranına ulaştığını ifade etti ve genel başkanları Musavat Dervişoğlu ile yaptıkları kamp görüşmesi sonrası şu açıklamayı yaptı:

“Geçtiğimiz hafta Afyon’da, Genel Başkanımız Sayın Musavat Dervişoğlu başkanlığında 2 gün süren verimli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıya Genel İdare Kurulu (GİK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Meclis Grubu üyeleri katıldı. Bu toplantıda partimizin geleceği için stratejiler belirlendi ve Genel Başkanımız birebir özel görüşmeler yaptı.

Bu süreçte şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, İYİ Parti hızla toparlanıyor ve anketlerde %6-7 oranlarına ulaştı bile. Genel Başkanımızın tecrübesinden gurur duyuyor ve güveniyoruz. Kadromuz da son derece güçlü; hem duayenlerden hem de birikimli gençlerden oluşuyor. Bu kalitede bir ekip ile her türlü sorunun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz.

Milletimiz emin olabilir ki, İYİ Parti eskisinden daha güçlü olacak. Bunu bir temenni değil, tecrübeyle söylüyoruz. İYİ Partililer, milletin yeniden umudu olmanın gururunu yaşayacak. Kimsenin endişesi olmasın, her şey İYİ olacak.” – Yusuf Cemil Karaçay-