İYİ Parti’nin olağan kurultayı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Kurultayda Müsavat Dervişoğlu yeniden genel başkanlığa seçildi. Kurultay, birlik ve beraberlik mesajlarıyla tamamlanırken, partililer iktidar hedefini güçlü şekilde vurguladı.
Kurultayı değerlendiren Milletvekili Şefik Çirkin, kongrenin son derece umut verici bir atmosferde geçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“İYİ Parti olarak kurultayımızı yaptık. Muazzam bir atmosferde, umut dolu bir kongre oldu. Meclisin kıymetli mensubu Sayın Burak Dalgın’ın nitelikli katılımı bize güç kattı. Hatay teşkilatı ilk günden beri yanında olduğu Sayın Dervişoğlu’nun yine yanında oldu, bu anlamda kendilerine teşekkür ederiz. Kutuplaşmayı reddeden siyaset anlayışımız ile milletimizin dertlerine çare olmak üzere iktidar yürüyüşümüzü başlattık. Vatana millete hayırlı olsun. İYİ’lerle Türkiye elbet İYİ olacak.”
Hatay Teşkilatından Birlik Mesajı
İYİ Parti Hatay İl Başkanlığı da kurultay sonrası yaptığı paylaşımda,
“İyiler ve Cesurlar Hareketi İYİ Partimizin 4. Olağan Kurultayını birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Vakit geldi. Son kale İYİ Parti.”
ifadelerine yer verdi.
İYİ Parti Hatay İl Başkanı Nazmi Ceylan ise kurultayın hayırlı olması temennisinde bulunarak,
“İyi’lerin vakti geldi. 4. Olağan Kurultayımız’ın öncelikle vatanımıza, milletimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ederim.”
dedi.
Kurultayda verilen mesajların, önümüzdeki siyasi sürece yönelik güçlü bir birlik ve kararlılık iradesi ortaya koyduğu değerlendirildi.

