Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jet Atama, Jet Ayrılış ve Göreve Başlama…

İskenderun Kaymakamı YÖNDEN, İstanbul-Gaziosmanpaşa
İskenderun Kaymakamı YÖNDEN, İstanbul-Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevine başladı.

İskenderun Kaymakamı iken, İçişleri Bakanlığı görevlendirmesiyle İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Kaymakamlığına getirilen İskender Yönden, tayin kararnamesi ile birlikte, 48 saat içinde İskenderun Kaymakamlığı’ndan ilişiğini kesti ve yeni görev yeri İstanbul’a giderek, dün sabah itibariyle Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevine başladı. Bu arada boşalan İskenderun Kaymakamlığı’na atama yapılıncaya kadar, Payas Kaymakamı Polat Kara’nın vekalet edeceği duyuruldu.

İskenderun Kaymakamlığı’ndan, dün bu gelişme ile ilgili şu bilgilendirme yapıldı:

“İlçemiz Kaymakamı Sayın İskender Yönden, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla, İstanbul İli Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na atandığından, 20 Mayıs 2022 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevinden ayrılmış olup, 23 Mayıs 2022 tarihi itibariyle de Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’ndaki görevine başlamış bulunmaktadır.”

YÖNDEN’İN 10.KAYMAKAMLIĞI

İskenderun Kaymakamlığı’ndan, görevlendirme ile İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na getirilen İskender Yönden, dün başladığı yeni görev yeri ile birlikte, şimdiye kadar toplam 10 ilçede kaymakamlık yapmış oluyor.

İskender Yönden’in, daha önce Kaymakamlık yaptığı ilçeler şunlar:

►ADANA/Aladağ Kaymakam Vekilliği

►KAYSERİ/Sarız Kaymakamlığı

►SİİRT/Şirvan Kaymakamlığı

►OSMANİYE/Toprakkale Kaymakamlığı

►BATMAN/Kozluk Kaymakamlığı

►HATAY/Erzin Kaymakamlığı

►AYDIN/Didim Kaymakamlığı

►BURSA/Kestel Kaymakamlığı

►HATAY/İskenderun Kaymakamı

İstanbul-Gaziosmanpaşa İlçe Kaymakamlığı internet sitesinde de İskender Yönden’in Kaymakamlık görevine dün başladığı kaydedildi ve Yönden’in biyografisi paylaşıldı.

Resmi sitenin son bölümünde şöyle denildi:

“İskender Yönden, İskenderun Kaymakamı iken, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 19/05/2022 tarihli Olur’ları ile Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na görevlendirilmiş olup, 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü itibariyle de ilçemizdeki görevine başlamıştır.”

-Cemil Yıldız-