Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Girişimcisi Yarışması başvuruları başladı

Garanti BBVA, Türkiye Kadın

Garanti BBVA, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Ekonomist dergisi iş birliğiyle düzenlenen 18’inci ‘Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’ için başvurular başladı. Bu yılki yarışma, 15 Kasım 2024 tarihine kadar sürecek. Kazananlar ise Şubat 2025’te gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.

Yarışma kapsamında, ‘Türkiye’nin Kadın Girişimcisi’ ödülünü kazanan girişimci 250 bin TL, ‘Türkiye’nin Yöresinde Sürdürülebilir Fark Yaratan Kadın Girişimcisi’, ‘Türkiye’nin Teknolojide Gelecek Vadeden Kadın Girişimcisi’, ‘Türkiye’nin Kadın Sosyal Etki Girişimcisi’ ve ‘Türkiye’nin Kadın Kooperatifi’ kategorilerinde birinci olan girişimciler ise 200 bin TL ödül kazanacak.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kaya, yarışmanın önemini vurgulayarak, “2006 yılından bu yana kadın girişimcilere verdiğimiz destek, yıllar içinde örnek alınarak farklı sektörlerdeki desteklerin artmasına vesile oldu. Finansman sağlama, eğitim, cesaretlendirme ve yeni pazarlara açılma gibi dört temel başlıkta yürüttüğümüz çalışmalarımızın en önemli ayağını Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması oluşturuyor” dedi.

KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Esra Bezircioğlu ise, “Garanti BBVA, Ekonomist dergisi ve KAGİDER iş birliğiyle düzenlenecek olan 18. ‘Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’, kadın girişimcilerin cesaretini ve yenilikçiliğini ön plana çıkarıyor. Türkiye’nin dört bir yanından katılacak kadın girişimcilerin hikayeleri, yeni girişimcilere ilham kaynağı olacak. Kadın girişimciliğinin sürdürülebilir kalkınmaya olan etkisini görmek ve bu başarıları ödüllendirmek bizim için büyük bir mutluluk. Kadın girişimcilerin ekonomiye kazandırdığı değer, ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyor. Yarışmaya katılacak tüm kadınlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Başvurular için detaylı bilgiye ve başvuru formuna Garanti BBVA, KAGİDER ve Ekonomist dergisinin resmi web sitelerinden ulaşılabilir. – Meriç Demiray-