Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Kooperatifleri Projesi Hatay’da hayata geçti

Hatay Valiliği, sosyal medya

Hatay Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “49 Kadın Kooperatifimiz ile Güçlü Kadınlar, Güçlü Yarınlar” sloganıyla hayata geçirilen “Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi”nin açılışının yapıldığı duyuruldu. Açılış, Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı’nın katılımıyla, deprem sonrası Valilik koordinasyonunda kurulan 14 yeni kadın kooperatifinin temsilcilerinin de yer aldığı bir etkinlikte gerçekleştirildi.


Açıklamada, “Kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayatta güçlenmelerine büyük katkı sağlayacak olan bu projenin açılışı, zorlu süreçte şehrimizin yeniden ayağa kalkmasında en önemli güçlerin başında çalışan, üreten ve kazanan kadınlarımızın yer aldığını vurgulamak amacıyla yapılmıştır.” denildi.
Esra Masatlı, yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Saygıdeğer eşleri Sayın Emine Erdoğan da kadınlarımızın her alanda yükselişini önceleyerek gerekli projeleri hayata geçirmiş ve himayelerine almışlardır.” ifadelerini kullandı.
Program, “Üçlü kadınlarımızla birlikte Hatayımızı eskisinden daha güçlü bir şekilde inşa etmek için çalışmaya hiç durmadan devam edeceğimizin inancı ve kararlılığıyla” temennisiyle sona erdi.