Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar Futbol Süper Liginde

Hatay:3 Altay:1 Türkiye Kadınlar

Hatay:3 Altay:1

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde, hafta sonunda İzmir’in Altay takımını konuk eden Hatayspor Kadın Futbol Takımı, rakibini 3-1 ile geçti. Hatayspor-Altay kadınlar futbol maçı, Hassa İlçe Stadı’nda oynandı. Maçı, Hatayspor’un bazı yöneticileri ile Kulübün Onursal Başkanı Lütfü Savaş da izledi. Tribündeki hatırı sayılır kadın seyirci kitlesi de dikkat çekti.

Hatayspor, İzmir ekibi Altay önünde sahadan 3-1 galibiyetle ayrılırken, Hannah Elizabeth Reynolds ile Priscilla Okyere (2) golleriyle sonuca gitti. Ligin ilk haftasında, Gaziantep’te, geçen senenin şampiyon takımı ALG Spor önünde sahadan beraberlikle ayrılan ve lige deplasman beraberliğiyle iyi bir başlangıç yapan Hatayspor Kadın Futbol Takımı, 2 maçta 4 puanla, puan cetvelinde 4.sırada yer aldı.

Hatayspor Kadın Futbol Takımı, Hassa’da alkışlandığı ve 3-1 galip geldiği Altay maçında şu futbolcularla sahada mücadele etti:

Senem Pınar Özer, Merve Odabaşıoğlu, Vusula Hajyeva, Elvin Kılınç, Aminata Haidara, Jüliette Nara, Priscilla Okyere, Suzzy Dede Aykul, Neslihan Demirdöğen, Aleyla Gültekin, Hanna Elizabeth Reynolds, Nazmiye Aytop. -Haber/Mutlu Yanık-