Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kalıcı konutlar umudu yeniden yeşertti

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, deprem sonrası tamamlanan konutların

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, deprem sonrası tamamlanan konutların Hatay’da güvenli ve huzurlu bir yaşamın temelini oluşturduğunu söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay’da depremzedeler için inşa edilerek teslimi tamamlanan kalıcı konutlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeniden inşa sürecinin, devlet ile milletin omuz omuza verdiği güçlü bir dayanışma örneği olduğunu belirten Özel, Hatay’ın adım adım ayağa kalktığını ifade etti.

6 Şubat depremlerinin ardından verilen sözlerin kararlılıkla yerine getirildiğini vurgulayan Özel, deprem bölgelerinde yürütülen çalışmaların planlı ve titiz bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi. Konutların yalnızca barınma ihtiyacını karşılamadığını belirten Özel, güvenli ve kalıcı yaşam alanları olarak tasarlandığını kaydetti.

Tamamlanan yapıların, yaşanan acıların ardından yeni bir başlangıcın simgesi haline geldiğini dile getiren Özel, depremzede ailelerin bu konutlarda huzura kavuştuğunu ifade etti. Çocukların kendilerini güvende hissettiği, ailelerin geleceğe daha umutla baktığı bir sürecin başladığını söyledi.

Vatandaşlardan alınan geri dönüşlerin memnuniyet verici olduğunu belirten Milletvekili Özel, sahada ortaya çıkan tablonun yürütülen çalışmaların doğruluğunu açıkça ortaya koyduğunu ifade ederek, Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.