Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamara Astana’ya Gitti

Hatayspor’un Liberyalı golcüsü, Kazakistan-Astana

Hatayspor’un Liberyalı golcüsü, Kazakistan-Astana takımına kiralık olarak gitti. Kiralama duyulur duyulmaz, Hatayspor taraftarlarının haftalardır “gitsin, satılsın” dedikleri KAMARA için tutumu, “kör idi, badem gözlü oldu” misali, “Nasıl satarsınız?” oldu!

Hatayspor Kulübü, golcü futbolcusu Mohammed Kamara’yı, Kazakistan’ın Astana Spor Kulübüne kiralık olarak verdi. Kamara, yeni takımına, 6 aylık için satış opsiyonlu olarak transfer oldu.

Hatayspor’da her idmana katılmasına rağmen son 2 maçta kadroda yer verilmeyen Kamara ile ilgili bu belirsizlik de yeni gelişmeyle belli oldu. Muhtemelen Kazakistan ekibi Astana, kiralayacağı Kamara’nın sakatlanmaması için resmi maçlarda oynatılmasını istemedi. Hatayspor Kulübü de bu isteği saygıyla karşılayarak, futbolcusuna son Göztepe ile Fenerbahçe maçı kadrolarında yer vermedi. Ancak futbolcu, idmanları aksatmadı ve çalışmalara düzenli olarak devam etti.

Kamara, Hatayspor takımında forvet pozisyonunda görev yapan, Liberyalı bir futbolcu. Profesyonel kariyerine, Atlanta Silverbacks Kulübü’nde başladı. Daha sonra sırasıyla SC Paderborn, SC Paderborn II, LA Galaxy II, Menemenspor’da forma giydi. Geçen sezon, ara transferde Hatayspor’a geldi. Bu sezon Hatayspor’un 23 maçında kadroda yer aldı, 4 golü ile 1 asisti bulunuyor.

KÖR İDİ, BADEM GÖZLÜ OLDU

Mohammed Kamara’nın, Kazakistan Astana takımına kiralık gitmesi, Bordo-Beyazlı taraftarları da böldü. Kimileri, “Gitmesi iyi oldu” derken, kimileri ise yönetime sitemle “Nasıl satarsınız? Hatayspor’a kötülük yapıyorsunuz” türünden serzenişlerde ve sitemlerde bulunurken, bu tutum adeta, “Kör idi, badem gözlü oldu” sözünü hatırlattı.

Özellikle bu sezon geride kalan kadroda yer aldığı 14 hafta boyunca, ilk 11’de yer aldığında, tribündeki taraftarın hayıflandığı, sonradan oyuna alındığında ise maç içindeki her hareketine karşı “Bunu niye oyuna aldınız? Satın!” şeklinde tezahüratlar yapılan kamara için taraftar ikiye bölündü. Kimisi “Niye satıldı” derken, kimileri ise “İyi ki satıldı!” yorumu yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:

Sinan Selin Atıcı: Çok iyi bir topçu. Kahraba’dan daha yetenekli. Keşke kalsaydı, çok faydası vardı.

Fuat Latifeci: İçim rahatladı. Hep yazdım, ne zaman gider diye… Oh be, Antakya’ya gelmesin artık bu adam!

Hamza Başaran: Hızlı, ama becerisi yok! Boş, top kaybediyordu anca!

Ok Nurullah: İşi gücü numara, bu takımda bir şey yapamadı. Belki gittiği yerde adam ederler bunu!

Halil İbrahim Gökoğlu: İşe yarar bir değerli futbolcu daha, yönetim ve teknik direktörün beceriksizliği yüzünden harcandı. Bunlarda gram akıl yok!

Halil Ural: Kurtulduk…

Serhat Yaylacı: Defolsun gitsin!

Hikmet Bezgin: Yolu açık olsun!

Danış Sağaltıcı: Bence hemen verin, hatta bedavaya verin gitsin! Çünkü aklıyla oynamıyor. Ezbere oynayandan sonuç alamazsınız. Bize profesyonel futbolcu lazım. En azından bu yönde oynayan futbolcular lazım.

Hasan Yüzgüleç: Bizim Türk, genç yetenekli futbolcularımıza neden şans verilmiyor? Fenerbahçe’de 16 yaşındaki Arda tüm takımını coşturdu! Neden bizim memleket gençlerimize fırsat verilmiyor, hala anlamış değilim. Yazık, önleri kesiliyor çocukların…

Hanifi Yanmaz: Lütfü Başkanın hayalleri suya düştü. 5 milyona satacaktı Kamara’yı, olmadı!

HATAY Taksi: Çok şükür, sıra Sackey’de.

Fatih Açıkgöz: Sackey den önce Saint Louis gitsin bence, sonra Sackey gitsin!

İbrahim Bolat: Bizim ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz. Az biraz oynayabilen varsa, hemen satarlar.

Mahmut Yıldırım: Hayal kırıklığı!

İbrahim Arslan: Güle, güle! İsabet olmuş!

Nihat Yoğurucu: Bizde olmadı, bir turlu kendini veremedi.

Mahmut Parlakyıldız: Yolu açık olsun. Kaça gitti?

Ayhan Kaya: Ben “bedava” yazayım ki, benden korkularından “yok, parayla sattık” desinler!

Mehmet Kırkıcı: Yanlış yaptılar! Zaten kadro kısıtlı. Hızlı, kıvrak bir topçuydu.